dimarts, 5 de gener del 2010

LA tIRA CòMICA

Hola nois,
aquesta és la última pàgina del nostre còmic. Esta publicada a la pàgina web del nostre dibuixant.
Ja fa dos anys que la dibuixa i diu que li cal un descans i un canvi de tema. Ara esta preparant l'edició en album de totes les tires i una "spin off" de Freak Town que es titularà "bITXOS".
A veure si descobriu a quina tira i pàgina de Freak Town surt el protagonista de la nova tira, entre tots els encertants sortejarem un album de Freak Town, envieu les respostes a: tijuana70@gmail.com

4 comentaris:

Hann de Hannorth ha dit...

Sembla que els protagonistes de la nova tira seran aquests "nois" de la banda, que van aparèixer per primer cop a la tira del febrer del 2009, tot juist ara fa un any.

Jordi Coromines ha dit...

Estimat seguidor de les nostres aventures, cel.lebro la participació en el concurs però la resposta no és del tot exacta. T'hi acostes però no del tot. Com al Master Mind has encertat la posició però no el color.

Salut

Morgana ha dit...

Posició però no color...

Això vol dir que el protagonista és correcte però la tira no? que la tira és correcte però el protagonista no? que el mes és correcte però l'any no? que l'any és correcte però el mes no? ...

Quants dubtes!!! Seguirem investigant!!!

Hann de Hannorth ha dit...

Intueixo que la tira tindrà com a protagonista un dels personatges que apareixen a la tira esmentada més amunt i caldria endevinar quin és. Jo em decanto per l'Emma però pot ser qualsevol seguint el caprici o desitjos de l'autor amb lo qual anirem provant.