La primera recepta és de la mare del Zom, un amic meu, són uns postres bonissims:
CERVELL GELAT AMB COULIS DE SANG A LA CANYELLA
S'agafa un cervellet humà, a poder ser ben tendre, i es deixa marinar
a la nevera durant tres dies amb llet de cabra.
Després es reserva la llet i s'introdueix el cervell al congelador.
Es bull la sang amb la canyella durant 10 minuts i després
es retira la canyella s'afageix la sang mentre es va remenant i es torna a portar a ebullició.
Un cop bullit es deixa refredar a temperatura ambient i es guarda a la nevera.
Es serveix en un bol amb una generosa quantitat de coulis per sobre.
I n'hi ha per llepar-se els dits.
Bona profit
En zom menjant a casa seva
S'agafa un cervellet humà, a poder ser ben tendre, i es deixa marinar
a la nevera durant tres dies amb llet de cabra.
Després es reserva la llet i s'introdueix el cervell al congelador.
Es bull la sang amb la canyella durant 10 minuts i després
es retira la canyella s'afageix la sang mentre es va remenant i es torna a portar a ebullició.
Un cop bullit es deixa refredar a temperatura ambient i es guarda a la nevera.
Es serveix en un bol amb una generosa quantitat de coulis per sobre.
I n'hi ha per llepar-se els dits.
Bona profit
En zom menjant a casa seva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada